Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Aşk insanı değiştirir mi?

Ali Sunal ile Hatice Şendil'in başrollerini paylaştığı 'Hayat Öpücüğü' filmi, takıntılı bir adamın aşkla tanışması ve hayatının tamamen değişmesini konu alıyor.
Biz de bu hafta vizyona giren film vesilesiyle ünlü isimlere 'Aşk insanı değiştirir mi?' diye sorduk ve görüşlerini aldık...

Haldun Dormen: Aşk, çok karışık bir olay. Bazen size uygun bir karaktere aşık olmazsınız; gider zıt bir karaktere aşık olursunuz, hayat bu... Aşk, insanı değiştirebilir.

Erkan Petekkaya: Elbette aşk insanı değiştirir. Aşk; insanların algılarını, hormonlarını, hayata bakış açısını da değiştirir.

Paşhan Yılmazel: Aşk insanı değiştirir, değiştirmiyorsa zaten aşk değildir. Ben kendimden çok zıt karakterlere aşık oldum hep. Zıtlık olmazsa aşk olmaz. t Burçin Birben: Aşk insanı değiştirmez, yaratır bence.

Burak Hakkı: Kesinlikle değiştirir; ben sevgilime çok aşığım.

Nevra Serezli: Değiştirmez mi hiç! Beni 45 sene değiştirdi... Aşk insanı değiştirir ama mutluluk anlamında... Tecrübe konuşuyor; hiç kimse kolay kolay değişmez, karşındakini olduğu gibi kabul etmek lazım.

Güzin Özyağcılar: Çok güzel değiştirir. Ben aşık oldum, evlendim, iki çocuğum oldu. Bizim zamanımızda aşık olunca evlenilirdi.
Şimdiki aşklar, sevgiler sabun köpüğü gibi kabarıyor, bitiyor, yok oluyor. Eskiden aşk, evliliğe giderdi.

Ceyhun Yılmaz: Aşk; bir insanın yapabilecekleriyle tanışmasıdır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA